
Druga połowa stycznia to odpowiedni moment, by zacząć odkładać pieniądze na wakacyjny wyjazd. O tym, dlaczego powinna to być Ustka i czym może zaskoczyć gdy już tam przyjedziecie, dowiecie się w dniach 19-20 stycznia na stoisku promocyjnym tego zaprzyjaźnionego z Bielskiem-Białą miasta. Zainteresowanych zapraszamy na dolną stację kolei linowej na Skrzyczne w godz. 10.00-16.00.
Czekać tam będzie wiele atrakcji w iście mistrzowskim wydaniu oraz możliwość zdobycia atrakcyjnych nagród. W sobotę (19.01) w samo południe startuje pokaz grillowania w wykonaniu Mateusza Kręciny - uczestnika 5 edycji top Chef Polska. Pan Mateusz zademonstruje jak zrobić najprostszą zupę z wędzonej ryby na bazie szprotek bałtyckich, które specjalnie na tę okazję zostały uwędzone w Ustce. Będą też ryby z patelni i porady dotyczące ich najlepszego przygotowaania, a „szczęśliwcy” będą mogli tych specjałów skosztować. Okazja do skosztowania rybnych smakowitości będzie również w niedzielę (20.01). Tym razem przygotuje je dla Państwa uczestniczka 4 edycji Master Chefa – Ludwika Dąbrowska.
Dodatkową atrakcją będzie gra, z nagrodami w postaci m.in. weekendowych pobytów w Ustce w hotelach: Grand Lubicz, Jantar, Dolina Charloty, a każdy uczestnik gry otrzyma mały upominek.
Twoje zdanie jest ważne jednak nie może ranić innych osób lub grup.
Komentarze opinie