Reklama

Warsztaty kuchni włoskiej Kulinarna primavera w Czechowicach-Dziedzicach

23/02/2015 14:58

Bartek Kieżun znany jako Krakowski Makaroniarz, czyli Polski Włoch wprowadzi nas w prawdziwie śródziemnomorskie menu w którym owoce morza będą grały pierwsze skrzypce! Wspólnie przygotujemy włoskie antipasto, primo piatto, secondo piatto i deserro.


Ale, ale! Czym byłoby danie bez idealnie dobranego wina? Monika Bielka- Vescovi założycielka krakowskiej Szkoły Sommelierów i prezes Stowarzyszenia Kobiety i Wino zabierze nas w aromatyczną podróż po winnych szlakach Włoch.

Będziemy degustować i chłonąć zapachy, aromaty po to, by na końcu delektować się wspólnie przygotowanym posiłkiem

Szczegółowe informacje:
14 marca (sobota), godz. 12 – 16
K6 Przestrzeń Kreatywna Kotulińskiego 6, Czechowice-Dziedzice
Cena: 200zł/os.

Laboratorium Smaku – Agencja Kulinarna

Kontakt:

Tel. 503.444.547/510.629.180

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Reklama

Komentarze opinie

Podziel się swoją opinią

Twoje zdanie jest ważne jednak nie może ranić innych osób lub grup.


Reklama
Reklama
Wróć do