
W obecnych czasach domówki są bardzo modne. Jednak samodzielna organizacja imprezy sylwestrowej kojarzy się z całodziennym gotowaniem i przygotowywaniem przekąsek dla gości, a sylwester ma być czasem zabawy i relaksu.
Dlatego polecaną opcją jest zamówienie cateringu na Sylwestra. Kwoty wahają od 40 do 200 złotych od osoby, w zmian zostaje nam dostarczona gastronomiczna część naszej sylwestrowej domówki.
Obecnie jest to ostatnia chwila na zamówienie sylwestrowego cateringu - mówi szef kuchni Hotelu Alpin Łukasz Caputa, który specjalizuje się w tego typu realizacjach. W naszej ofercie możemy znaleźć różnego rodzaju zupy np. meksykańska, krem z podgrzybka czy minestrone, tzw, dania jednogarnkowe, czyli gulasz z dzika, żurek lub bogracz wołowy, a także przekąski: polędwiczka pieczona w czerwonym curry, ceviche z łososia czy wędzony filet z gęsi. Jedzenie dostarczamy w praktycznych opakowaniach, można je także odebrać osobiście doradzimy także, które dania wymagają przechowania w lodówce lub podgrzania.
Kontakt: recepcja@hotel-alpin.pl Tel. 33 827 19 00, 509 231 343
Artykuł Sponsorowany
Twoje zdanie jest ważne jednak nie może ranić innych osób lub grup.
Komentarze opinie