Reklama

Catering Sylwestrowy. Przepis na udanego domowego sylwestra

20/12/2019 05:07

W obecnych czasach domówki są bardzo modne. Jednak samodzielna organizacja imprezy sylwestrowej kojarzy się z całodziennym gotowaniem i przygotowywaniem przekąsek dla gości, a sylwester ma być czasem zabawy i relaksu.

 

Dlatego polecaną opcją jest zamówienie cateringu na Sylwestra. Kwoty wahają od 40 do 200 złotych od osoby, w zmian zostaje nam dostarczona gastronomiczna część naszej sylwestrowej domówki.


Obecnie jest to ostatnia chwila na zamówienie sylwestrowego cateringu - mówi szef kuchni Hotelu Alpin Łukasz Caputa, który specjalizuje się w tego typu realizacjach. W naszej ofercie możemy znaleźć różnego rodzaju zupy np. meksykańska, krem z podgrzybka czy minestrone, tzw, dania jednogarnkowe, czyli gulasz z dzika, żurek lub bogracz wołowy, a także przekąski: polędwiczka pieczona w czerwonym curry, ceviche z łososia czy wędzony filet z gęsi. Jedzenie dostarczamy w praktycznych opakowaniach, można je także odebrać osobiście doradzimy także, które dania wymagają przechowania w lodówce lub podgrzania.

 
Kontakt: recepcja@hotel-alpin.pl  Tel. 33 827 19 00, 509 231 343
 
 

 

 
 

 
Artykuł Sponsorowany

 

Reklama

Komentarze opinie

Podziel się swoją opinią

Twoje zdanie jest ważne jednak nie może ranić innych osób lub grup.


Reklama
Reklama
Wróć do