
Podczas targów wystawcy mają możliwość zaprezentować swoje unikatowe produkty oraz zyskać Klientów ceniących smak i doskonałą jakość. Wśród oferowanych produktów znaleźć można: wędliny wytwarzane według tradycyjnych receptur, wędzone ryby, pieczywo na naturalnych zakwasach, domowe przetwory, naturalne miody, oscypki, kawy, przyprawy.
Zapraszamy wszystkich miłośników dobrego jedzenia, ceniących sobie wysoką jakość produktów.
Targi Produktów Regionalnych odbywają się w jeden weekend każdego miesiąca w godzinach otwarcia Centrum, tj. od piątku do soboty w godzinach 9:00 – 21:00, w niedzielę w godz. 10:00 – 20:00.
Terminarz Targów Produktów Regionalnych w roku 2014:
10-12 październik
14-16 listopada
19-23 grudnia
źródło: Sarni Stok Bielsko-Biała
Twoje zdanie jest ważne jednak nie może ranić innych osób lub grup.
Komentarze opinie